DŁUGI OPIS:
Twoja sałatka warzywna nigdy już nie będzie nudna. Połączyliśmy naszą musztardę chili z miodem z Vrbicy, dodaliśmy trochę oleju słonecznikowego i voilà! Dressin powstał z myślą o sałatkach warzywnych, ale gdy zanurzysz w niej mięso lub ser, to z pewnością się nie zawiedziesz. Tworząc ten dressing, postawiliśmy na połączenie naszych ulubionych naturalnych składników. Był to strzał w dziesiątkę! Sos jest delikatny, słodki, pachnie i smakuje miodem.
CZY WIESZ, ŻE…
Modre Hory to region, w którym powstaje najlepsze morawskie wino. Nasz miód pochodzi z Vrbicy, która góruje nad tym właśnie regionem i szczodrze obdarza nas swoim wyśmienitym, naturalnym miodem.
Z CZYM PODAWAĆ?
Tak, ten sos powstał po to, aby smak przygotowanych przez Ciebie sałatek warzywnych był jeszcze bardziej uwodzicielski. Nie ma jednak co się ograniczać. Eksperymentuj! Zanurz w nim mięso lub ser albo dodaj go do burgera.
SKŁADNIKI: Olej słonecznikowy, Musztarda chili 17% (nasiona gorczycy, ocet fermentacji alkoholowy, woda pitna, sól, cukier trzcinowy, kurkuma, suszone papryczki chili Bhut Jolokia), skoncentrowany moszcz winogronowy, miód (22%).
PRZECHOWYWANIE:
Dressing miodowo-musztardowy przechowuj w ciemnym i chłodnym miejscu. Nie zawiera konserwantów, więc po otwarciu, warto zjeść go do końca w ciągu 14 dni. Jeśli będziesz go dobrze traktować, to wytrzyma w lodówce nawet kilka miesięcy. Po prostu używaj czystej łyżeczki do nakładania i pod żadnym pozorem nie oblizuj brzegów!
Bez sztucznych dodatków i barwników. Waga: 250 g.
Producent: ChilliMaga s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno - Veveří.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.